Gustocamp

Stacaravans

Gustocamp heeft 6 verschillende stacaravans op camping Union Lido. Ze hebben een basic stacaravan, vier luxe stacaravans en een stacaravan voor gezinnen met een baby.

Luxe stacaravans

Gustocamp heeft vier luxe stacaravans: Stacaravan Lounge Deluxe, Stacaravan Lounge Deluxe XL, Stacaravan Solare Deluxe en Stacaravan Superior Deluxe. De Lounge stacaravans hebben grote ramen, luxe schuifdeuren en onder andere een Nespresso apparaat. Vanuit de stacaravans heb je toegang tot het grote houten loungeterras met luxe loungeset en overkapping. De XL stacaravan is een extra lange en hoge stacaravan voor nog meer luxe en comfort.

Stacaravan Solare Deluxe is nieuw in 2020 en heeft ook veel lichtinval door de grote ramen. Deze luxe stacaravan is speciaal voor Gustocamp ontworpen.

Stacaravan Superior Deluxe is nieuw in 2022, deze ruime stacaravan heeft 3 slaapkamers en luxe interieur.

Baby stacaravan

Stacaravan Gusto Baby is de perfecte stacaravan voor gezinnen met een baby. De stacaravan is namelijk voorzien van allemaal babyfaciliteiten. Denk hierbij aan een volledig uitgeruste babykamer, en een soft play area op het overdekte terras.

In de stacaravan is verder onder andere een babybedje, babyfoon, commode met aankleedkussen, flessenwarmer, buggy, kinderstoel, kinderhekje en veilige stopcontacten aanwezig. De babykamer kan door middel van een schuifwand bij de ouderslaapkamer getrokken worden.

Plattegrond

Op de site van Gustocamp kun je een plattegrond van de camping vinden. Op deze plattegrond kun je zien waar de verschillende stacaravans van Gutocamp zich precies op de camping bevinden.

Stacaravan overzicht Gustocamp

  • Stacaravan Sunset (2 slaapkamers, 24 m², max. 6 pers.)
  • Stacaravan Gusto Baby (3 slaapkamers, 31 m², max. 6 pers.)
  • Stacaravan Lounge Deluxe (2 slaapkamers, 31 m², max. 6 pers.)
  • Stacaravan Lounge Deluxe XL (2 slaapkamers, 34 m², max. 6 pers.)
  • Stacaravan Solare Deluxe (2 slaapkamers, 27 m², 6 pers.) (nieuw in 2020)
  • Stacaravan Superior Deluxe (3 slaapkamers, 34 m², 7 pers.) (nieuw in 2022)

Boeken

Boek een stacaravan bij Gustocamp.