Estivotravel

Nieuwe stacaravans

Estivotravel verhuurt sinds 2022 gloednieuwe stacaravans op Camping Union Lido. Deze stacaravans zijn door Estivotravel zelf ontworpen en ontwikkeld.

Stacaravan Estivo Compact

Stacaravan Estivo CompactStacaravan Estivo Compact is de meest basic stacaravan. Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen + 1 kind.

In de keuken vind je een Nespresso koffiezetapparaat, en er is airco en privé wifi in de stacaravan aanwezig. Buiten op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank.

Premium stacaravans

stacaravan estivo premium estivotravel-union-lidoEstivotravel verhuurt ook 2 premium stacaravans op Camping Union Lido. Deze stacaravans hebben 3 slaapkamers en zijn voorzien van airco en privé wifi.

In de keuken vind je een Nespresso koffiezetapparaat en vaatwasser. Buiten op de grote overdekte veranda staat een relaxte loungebank met sfeerverlichting.

De bedden zijn 2 meter lang en voorzien van hoog kwaliteit matrassen, het bedlinnen is inclusief. Verder is er een smart tv met o.a. Netflix en Youtube in de stacaravans aanwezig.

Premium Deluxe of UL Special?

terras estivo premium union-lido-estivotravelJe kunt kiezen uit twee type premium stacaravans, de Deluxe en de Special. Beide stacaravan zijn 35 m², het verschil zit hem in de indeling van de slaapkamers, aantal badkamers en het terras.

De Deluxe premium stacaravan heeft twee badkamers (beide met douche en toilet), de Special heeft een badkamer met douche, een apart toilet, en een stapelbed in een van de slaapkamers.

Verder is bij de Special het terras aan de smalle zijde van de stacaravan aan links geplaatst, hierdoor heb je meer privacy op je terras.

Kies je eigen plek op de camping

Alle Estivo stacaravans staan vlakbij Aquapark Laguna op de camping. Als je een voorkeur hebt voor een plaats, dan kun je een stacaravan met plaats-garantie boeken voor € 75,-.

Kies hiervoor op de plattegrond het nummer van jouw voorkeur en vul dit nummer in in het opmerkingenveld bij je boeking. Als de plaats-garantie niet mogelijk is dan krijg je je € 75,- weer terug.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de stacaravans van Estivotravel.

Stacaravan Overzicht

  • Stacaravan Estivo Compact (nieuw sinds 2022)
  • Stacaravan Estivo Premium Deluxe (nieuw sinds 2022)
  • Stacaravan Estivo UL Special (nieuw sinds 2022)

Boeken

Boek een stacaravan bij Estivotravel