Luxe stacaravans

sunlodge union lidoZoek je een stacaravan met meer luxe en comfort dan een standaard stacaravan? Kijk dan eens bij de luxe stacaravans, die hebben net even iets meer, zoals bijvoorbeeld een mooi terras met luxe loungestoelen, extra lange bedden, grote koelkast met apart vriesvak, Nespresso apparaat, meer m², afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans verschillen per organisatie, sommige zijn ook echt heel trendy en hip ingericht met een luxe interieur. De extra’s verschillen per organisatie, dus kijk eerst goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt.

Reisorganisaties

Gustocamp heeft meerdere luxe stacaravans op camping Union Lido. De Lounge Deluxe stacaravans hebben grote ramen, luxe schuifdeuren en een Nespresso apparaat. Op het grote houten loungeterras staat een lekkere loungeset. De Lounge Deluxe XL is een extra lange en hoge stacaravan. Sinds 2020 hebben ze een nieuwe stacaravan: stacaravan Solare Deluxe. Tenslotte is stacaravan Gusto Baby een luxe stacaravan voor gezinnen met een baby.

Suncamp verhuurt 4 verschillende luxe SunLodges op camping Union Lido. Sunlodges zijn ruimer dan gewone stacaravans, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. In drie van de vier Sunlodges zijn de bedden extra breed en lang (0,80 x 2,10m). SunLodge Redwood heeft twee badkamers met twee aparte toiletten.

Allcamps heeft heel veel luxe stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod. Stacaravans voor 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, mooie luxe lounge stacaravans, etc.

Homair heeft vier luxe stacaravans op camping Union Lido. Stacaravan type Villa is de luxe variant, en heeft een houten balkon terras van 12 of 15 m² met een hek eromheen. Twee Villa stacaravans zijn Premium stacaravans. Dit zijn de grootste en nieuwste stacaravans met de meeste luxe.

Estivo Travel verhuurt verschillende luxe stacaravans op Camping Union Lido. Met twee of drie slaapkamers, een of twee badkamers, grote overdekte terrassen met tuinmeubilair, en soms ook opgemaakte bedden.

Vacanceselect heeft twee mooie luxe stacaravans. Deze stacaravans zijn geschikt voor 5 personen en zijn voorzien van twee badkamers, een vaatwasser en een groot overdekt terras.

Go4Holiday verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders, daardoor is er ook veel keuze in luxe stacaravans. Mooie luxe lounge stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Tip: kijk ook even goed rond bij de luxe stacaravans van de buitenlandse aanbieders.

Bij Booking.com kun je kiezen uit vijf verschillende stacaravans. Hier zitten ook luxe stacaravans tussen. De stacaravans variëren van een kleine stacaravan van 18 m² voor 2 personen, tot een grote stacaravan van 42 m². Ook kun je een Victoria Mobilehome bij Booking.com boeken. Op de pagina over Booking.com vind je nog meer stacaravan aanbieders.