Luxe stacaravans

sunlodges-union-lidoZoek je een stacaravan met meer luxe en comfort dan een standaard stacaravan? Kijk dan eens bij de luxe stacaravans, die hebben net even iets meer, zoals bijvoorbeeld een mooi terras met luxe loungestoelen, extra lange bedden, grote koelkast met apart vriesvak, Nespresso apparaat, meer m², afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans verschillen per organisatie, sommige zijn ook echt heel trendy en hip ingericht met een luxe interieur. De extra’s verschillen per organisatie, dus kijk eerst goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt.

Reisorganisaties

Gustocamp heeft meerdere luxe stacaravans op camping Union Lido. De Lounge Deluxe stacaravans hebben grote ramen, luxe schuifdeuren en een Nespresso apparaat. Op het grote houten loungeterras staat een lekkere loungeset. De Lounge Deluxe XL is een extra lange en hoge stacaravan. Ook hebben ze twee nieuwe stacaravans: stacaravan Solare Deluxe (sinds 2020 ), en Stacaravan Superior Deluxe (sinds 2022). Tenslotte is stacaravan Gusto Baby een luxe stacaravan voor gezinnen met een baby.

Suncamp verhuurt gloednieuwe luxe SunLodges op camping Union Lido. De SunLodges zijn nieuw sinds 2023 en 2024, en zijn ruimer dan gewone stacaravans. Ze hebben extra brede en lange bedden (80 x 210 cm), ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Ook kun je bij Suncamp de nieuwe stacaravans Premium Deluxe en Special boeken. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2022.

Bij Eurocamp kun je stacaravan Premium en Ultimate boeken, deze luxe stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 personen. De Ultimate stacaravan is de  meest luxe stacaravan en is inclusief beddengoed, handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. Deze stacaravan heeft een ruime woonruimte met TV, strakke keuken en een grote douche. In de keuken vind je o.a. een Nespresso koffiezetapparaat en een vaatwasser.

LuxCamp verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders, daardoor is er ook veel keuze in luxe stacaravans. Mooie luxe lounge stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Tip: kijk ook even goed rond bij de luxe stacaravans van de buitenlandse aanbieders.

Bij Estivotravel kun je de luxe stacaravans Estivo Premium en Estivo Premium Special boeken. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2022 en hebben 3 slaapkamers. In de keuken staat een Nespresso koffieapparaat, vaatwasser, en er is airco en privé wifi. Op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank met sfeerverlichting.

Vacanceselect heeft verschillende mooie luxe stacaravans. Deze stacaravans zijn voorzien van twee badkamers, een vaatwasser en een groot overdekt terras.

Allcamps heeft heel veel luxe stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod. Stacaravans voor 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, mooie luxe lounge stacaravans, etc.

Bij Booking.com kun je kiezen uit heel veel verschillende stacaravans. Hier zitten ook luxe stacaravans tussen. De stacaravans variëren van een kleine stacaravan van 18 m² voor 2 personen, tot een grote luxe stacaravan van 42 m². Op de pagina over Booking.com vind je alle stacaravan aanbieders.