Luxe stacaravans

sunlodge union lidoZoek je een stacaravan met meer luxe en comfort dan een standaard stacaravan? Kijk dan eens bij de luxe stacaravans, die hebben net even iets meer, zoals bijvoorbeeld een mooi terras met luxe loungestoelen, extra lange bedden, grote koelkast met apart vriesvak, Nespresso apparaat, meer m², afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans verschillen per organisatie, sommige zijn ook echt heel trendy en hip ingericht met een luxe interieur. De extra’s verschillen per organisatie, dus kijk eerst goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt.

Reisorganisaties

Roan heeft drie luxe stacaravans op camping Union Lido: allemaal ruime stacaravans met drie slaapkamers, vaatwasser en satelliet tv met NL zenders. De meest luxe stacaravan is de Venezia Lounge. Deze stacaravan is nieuw in 2018 heeft een heerlijke loungebank op het overdekte terras.

Suncamp verhuurt 4 verschillende luxe SunLodges op camping Union Lido. Sunlodges zijn ruimer dan gewone stacaravans, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. In drie van de vier Sunlodges zijn de bedden extra breed en lang (0,80 x 2,10m). SunLodge Redwood heeft twee badkamers met twee aparte toiletten.

TUI verhuurt de luxe stacaravans van Human Travel: stacaravan Plus en stacaravan Lux. Beide stacaravans zijn geschikt voor 5 personen en hebben twee slaapkamers. Stacaravan Lux is de nieuwste en meest luxe stacaravan.

luxe stacaravan selectcamp union lidoSelectcamp heeft verschillende luxe stacaravans op camping Union Lido. Deze stacaravans hebben bijvoorbeeld een Nespresso koffiezet apparaat, luxe tuinstoelen, en bedden van 1,95 of 2 meter lang. In één van de luxe stacaravans zijn honden toegestaan. Ook hebben ze een luxe Hybridlodge, dit is een combinatie van stacaravan en tent.

Homair heeft vier verschillende stacaravans op camping Union Lido. Er zijn 2 type stacaravans: ‘Bungalow’ en ‘Villa’. Type Villa is de luxere variant, en heeft een houten balkon terras van 12 of 15 m² met een hek eromheen.

Go4Holiday verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders, daardoor is er ook veel keuze in luxe stacaravans. Mooie luxe lounge stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Tip: kijk ook even goed rond bij de luxe stacaravans van de buitenlandse aanbieders.

Gustocamp heeft meerdere luxe stacaravans op camping Union Lido. De Lounge Deluxe stacaravans hebben grote ramen, luxe schuifdeuren en een Nespresso apparaat. Op het grote houten loungeterras staat een luxe loungeset. De Lounge Deluxe XL is een extra lange en hoge stacaravan. Stacaravan Gusto Baby is een luxe stacaravan voor gezinnen met een baby.

Allcamps heeft heel veel luxe stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod. Stacaravans voor 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, mooie luxe lounge stacaravans, etc.

Go4Camp verhuurt drie verschillende luxe stacaravans op camping Union Lido. De meest luxe en nieuwste stacaravan is de Venezia Lounge. Deze stacaravan is nieuw sinds 2018 en heeft een heerlijke loungebank op de veranda.