Eurocamp

Stacaravans

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 4 verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, airconditioning en 1 badkamer. Bij alle stacaravans is de eindschoonmaak inbegrepen.

Twee stacaravans zijn van het type Comfort. Deze stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 of 6 personen. De stacaravan hebben een goed uitgeruste keuken en een open leefruimte met eethoek en bank. Het gedeeltelijk overdekte houten terras is voorzien van tuinmeubilair, 2 ligstoelen en een barbecue.

Luxe stacaravans

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 2 luxe stacaravans. De meest luxe stacaravan is de Ultimate, deze stacaravan heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. De stacaravan heeft een ruime woonruimte met TV-monitor, strakke keuken en een grote douche.

De keuken is o.a. voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser en broodrooster. Op het overdekte houten terras staan comfortabele banken, 2 ligstoelen en een barbecue. De Ultimate stacaravan is inclusief beddengoed, handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst.

Stacaravan overzicht Eurocamp:

  • Comfort (2 slaapkamers)
  • Comfort XL (3 slaapkamers)
  • Premium (2 slaapkamers)
  • Ultimate (2 slaapkamers)

Plattegrond

Op de website van Eurocamp is een plattegrond van de camping. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans van Eurocamp zich op de camping bevinden.

Huisdieren

In de stacaravans van Eurocamp zijn geen huisdieren toegestaan.

Boeken

Boek een stacaravan bij Eurocamp