Suncamp

Nieuwe stacaravans en glamping

sunlodge aspenSuncamp heeft verschillende nieuwe stacaravans op camping Union Lido. Allemaal mooie luxe ruime stacaravans. De stacaravans van Suncamp heten SunLodges, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Verder biedt Suncamp op naastgelegen camping Italy nog twee glamping tenten aan. Als je in één van deze luxe glamping tenten verblijft, dan kun je van alle faciliteiten van camping Italy en camping Union Lido gebruikmaken.

Nieuwe luxe SunLodges

sunlodge katsuraBij Suncamp kun je gloednieuwe luxe SunLodges huren. Twee SunLodges zijn nieuw sinds 2023 en één Sunlodge is nieuw vanaf 2024. Behalve deze nieuwe Sunlodges hebben ze ook nog andere SunLodges met 2 of 3 slaapkamers.

SunLodges zijn luxer en ruimer dan gewone stacaravans en bieden daardoor extra comfort. Zo hebben de SunLodges extra brede en lange bedden (80 x 210 cm), ruime douchecabines en mooie houten terrassen.

sunlodge babulSunLodge Katsura is nieuw in 2024, in deze nieuwe SunLodge is ook een bluetooth audiosysteem en Nespresso koffiemachine aanwezig. Buiten op het overdekte terras staat houten meubilair met een luxe duo-lounger.

Het verschil tussen de ‘gewone’ en de Premium Aspen/Redwood Sunlodges is de veranda. Bij de Premium Aspen/Redwood Sunlodges is er in 2024 een verhoogd terras geplaatst met balustrade, zonwerende voorziening en houten meubilair.

 • SunLodge Katsura (2 slaapkamers, 2 badkamers, 24 m²) (nieuw in 2024)
 • SunLodge Babul (2 slaapkamers, 2 badkamers, 34 m²) (nieuw in 2023)
 • SunLodge Sabai (3 slaapkamers, 2 badkamers, 34 m²) (nieuw in 2023)
 • SunLodge Aspen (3 slaapkamers, 1 badkamer, 34 m²)
 • SunLodge Aspen Premium (3 slaapkamers, 1 badkamer, 34 m²)
 • SunLodge Redwood (2 slaapkamers, 2 badkamers, 34 m²)
 • SunLodge Redwood Premium (2 slaapkamers, 2 badkamers, 34 m²)
 • SunLodge Aspen Combi (2 slaapkamers, 1 badkamer, 26 m²)

Luxe stacaravans

stacaravan union lido specialBij Suncamp kun je ook nog andere luxe stacaravans huren: stacaravan Compact, Premium Deluxe en Union Lido Special. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2022 en hebben 2 of 3 slaapkamers.

De stacaravans zijn voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, privé wifi en een smart tv. Buiten op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank.

 • Stacaravan Compact (2 slaapkamers, 1 badkamer, 27 m²) (nieuw sinds 2022)
 • Stacaravan Premium Deluxe (3 slaapkamers, 2 badkamers, 35 m²) (nieuw sinds 2022)
 • Stacaravan Union Lido Special (3 slaapkamers, 1 badkamer, 35 m²) (nieuw sinds 2022)

Glamping op camping Italy

sunlodge jungleCamping Italy is een kleine camping direct naast Union Lido. Gasten van camping Italy kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten van camping Union Lido.

Op camping Italy heeft Suncamp twee mooie glamping accomodaties: SunLodge Jungle en SunLodge Safari. Beide zijn prachtig afgewerkte safaritenten, geschikt voor 5 personen. De tenten hebben een houten vloer en zijn ingericht met meubilair van teak. Er is een keukenblokje met koelkast (incl. vriesvak), een driepits gasstel, waterkoker en Nespresso koffiezetapparaat aanwezig.

SunLodge Jungle heeft geen eigen sanitair, maar ligt op slechts 20 meter van het sanitairgebouw. SunLodge Safari heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook heeft SunLodge Safari verwarming en airconditioning.

 • SunLodge Jungle (20 m²) (op camping Italy)
 • SunLodge Safari (30 m², met sanitair en airco) (op camping Italy)

Plattegrond

Op de website van Suncamp is een plattegrond van camping Union Lido. Op deze plattegrond kun je zien waar de SunLodges van Suncamp zich precies op de camping bevinden.

Boeken

Boek een luxe stacaravan of glamping-tent bij Suncamp.