Suncamp

Nieuwe stacaravans en glamping

Suncamp heeft verschillende nieuwe stacaravans op camping Union Lido. Allemaal mooie luxe ruime stacaravans. De stacaravans van Suncamp heten SunLodges, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Verder biedt Suncamp op naastgelegen camping Italy nog twee glamping tenten aan. Als je in één van deze luxe glamping tenten verblijft, dan kun je van alle faciliteiten van camping Italy en camping Union Lido gebruikmaken.

Nieuwe SunLodges

Bij Suncamp kun je gloednieuwe luxe SunLodges huren. De SunLodges zijn nieuw in 2023. SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans en bieden daardoor extra comfort. Zo hebben de SunLodges extra brede en lange bedden (80 x 210 cm), ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Naast deze nieuwe Sunlodges hebben ze ook nog andere mooie luxe SunLodges met 2 of 3 slaapkamers.

  • SunLodge Babul (2 slaapkamers, 34 m²) (nieuw in 2023)
  • SunLodge Sabai (3 slaapkamers, 34 m²) (nieuw in 2023)
  • SunLodge Aspen (3 slaapkamers, 34 m²)
  • SunLodge Redwood (2 slaapkamers, 34 m²)
  • SunLodge Aspen Combi (2 slaapkamers, 26 m²)

Luxe stacaravans

Bij Suncamp kun je ook nog andere luxe stacaravans huren: stacaravan Estivo Compact, Premium en Premium Special. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2022 en hebben 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans zijn voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, privé wifi en een smart tv. Buiten op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank.

  • Stacaravan Estivo Compact (2 slaapkamers, 27 m²) (nieuw sinds 2022)
  • Stacaravan Estivo Premium (3 slaapkamers, 35 m²) (nieuw sinds 2022)
  • Stacaravan Estivo Premium Special (3 slaapkamers, 35 m²) (nieuw sinds 2022)

Glamping op camping Italy

Camping Italy is een kleine camping direct naast Union Lido. Gasten van camping Italy kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten van camping Union Lido.

Op camping Italy heeft Suncamp twee mooie glamping accomodaties: SunLodge Jungle en SunLodge Safari. Beide zijn prachtig afgewerkte safaritenten, geschikt voor 5 personen. De tenten hebben een houten vloer en zijn ingericht met meubilair van teak. Er is een keukenblokje met koelkast (incl. vriesvak), een driepits gasstel, waterkoker en koffiezetapparaat aanwezig.

SunLodge Jungle heeft geen eigen sanitair, maar ligt op slechts 20 meter van het sanitairgebouw. SunLodge Safari heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook heeft SunLodge Safari verwarming en airconditioning.

  • SunLodge Safari (op camping Italy)
  • SunLodge Jungle (op camping Italy)

Plattegrond

Op de website van Suncamp is een plattegrond van camping Union Lido. Op deze plattegrond kun je zien waar de SunLodges van Suncamp zich precies op de camping bevinden.

Boeken

Boek een luxe stacaravan of glamping-tent bij Suncamp.