Suncamp

Stacaravans en glamping

Suncamp heeft 4 verschillende stacaravans op camping Union Lido. Allemaal mooie luxe ruime stacaravans. De stacaravans van Suncamp heten SunLodges, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Verder biedt Suncamp op naastgelegen camping Italy nog twee glamping tenten aan. Als je in één van deze luxe glamping tenten verblijft, dan kun je van alle faciliteiten van camping Italy en camping Union Lido gebruikmaken.

Luxe stacaravans

De SunLodges van Suncamp zijn allemaal mooie luxe stacaravans. Ze zijn ruimer dan gewone stacaravans en bieden daardoor extra comfort. Zo heeft SunLodge Redwood twee badkamers en twee aparte toiletten. En in drie van de vier Sunlodges zijn de bedden extra breed en lang (0,80 x 2,10m).

Stacaravan overzicht Suncamp

  • SunLodge Aspen
  • SunLodge Aspen Combi
  • SunLodge Maple
  • SunLodge Redwood

Glamping

Op naastgelegen camping Italy heeft Suncamp twee mooie glamping accomodaties: SunLodge Jungle en SunLodge Safari. Beide zijn prachtig afgewerkte safaritenten, geschikt voor 5 personen. De tenten hebben een houten vloer en zijn ingericht met meubilair van teak. Er is een keukenblokje met koelkast (incl. vriesvak), een driepits gasstel, waterkoker en koffiezetapparaat aanwezig.

SunLodge Jungle heeft geen eigen sanitair, maar ligt op slechts 20 meter van het sanitairgebouw. SunLodge Safari heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook heeft SunLodge Safari verwarming en airconditioning.

Camping Italy

Camping Italy is een kleine camping direct naast Union Lido. Gasten van camping Italy kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten van camping Union Lido.

Glamping overzicht Suncamp

  • SunLodge Jungle Italy
  • SunLodge Safari Italy

Plattegrond

Op de website van Suncamp is een plattegrond van camping Union Lido. Op deze plattegrond kun je zien waar de SunLodges van Suncamp zich precies op de camping bevinden.

Boeken

Boek een luxe stacaravan of glamp-tent bij Suncamp.