Stacaravans

union lido stacaravan homairOp Union Lido worden veel stacaravans van verschillende aanbieders aangeboden. Allemaal mooie ingerichte stacaravans, van standaard tot luxe, en van klein tot groot (4 tot 7 personen).

De stacaravans variëren in aantal slaapkamers, badkamers/wc’s, grootte en luxe van het terras, etc. Er zijn ook 2 bijzondere stacaravans: een baby-stacaravan met een ingerichte baby-kamer en een honden-stacaravan met een binnen- en buitenverblijf voor als je je hond meeneemt op vakantie.

Als je een stacaravan wilt huren op Union Lido, dan is het slim om goed rond te kijken bij alle aanbieders wat er allemaal mogelijk is.

Reisorganisaties

Gustocamp biedt 6 verschillende stacaravans aan op camping Union Lido. De stacaravans zijn geschikt voor 6 tot 7 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers. Gustocamp heeft twee luxe lounge-stacaravans, een nieuwe luxe stacaravan (sinds 2020), en een stacaravan voor gezinnen met een baby.

Suncamp biedt 4 verschillende stacaravans aan op camping Union Lido. Allemaal mooie luxe ruime SunLodges, met 2 of 3 slaapkamers en voor 4 tot 6 personen. De SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans.

Allcamps heeft heel veel stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod. Van basic tot luxe, van 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, met 1 of 2 badkamers, mooie luxe lounge stacaravans, etc.

Homair heeft vijf verschillende stacaravans op camping Union Lido. Twee stacaravans hebben twee slaapkamers en drie stacaravans hebben drie slaapkamers. Er zijn 2 type stacaravans: ‘Bungalow’ en ‘Villa’.

Estivo Travel verhuurt zeven verschillende stacaravans op Camping Union Lido. Dit zijn zowel basic als luxe stacaravans, met twee of drie slaapkamers en een of twee badkamers.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit 5 verschillende stacaravans. Alle stacaravans hebben airco en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

Go4Holiday heeft de stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod opgenomen. Van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. Go4Holiday verhuurt ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco, S-Holidays, Gebetsroither, Eurocamp en Human Travel.

Bij Booking.com heb je de keuze uit vijf verschillende stacaravans. Van een kleine stacaravan van 18 m² voor 2 personen, tot een grote stacaravan van 42 m². Ook kun je een Victoria Mobilehome bij Booking.com boeken. Op de pagina over Booking.com vind je nog meer stacaravan aanbieders.

Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar meer luxe en comfort? Kijk dan bij de luxe stacaravans.