Stacaravans

stacaravans-union-lidoOp Union Lido worden veel stacaravans van verschillende aanbieders aangeboden. Allemaal mooie ingerichte stacaravans, van standaard tot luxe, en van klein tot groot (4 tot 7 personen).

De stacaravans variëren in aantal slaapkamers, badkamers/wc’s, grootte en luxe van het terras, etc. Er zijn ook 2 bijzondere stacaravans: een baby-stacaravan met een ingerichte baby-kamer en een honden-stacaravan met een binnen- en buitenverblijf voor als je je hond meeneemt op vakantie.

Als je een stacaravan wilt huren op Union Lido, dan is het slim om goed rond te kijken bij alle aanbieders wat er allemaal mogelijk is.

Reisorganisaties

Gustocamp biedt 6 verschillende stacaravans aan op camping Union Lido. De stacaravans zijn geschikt voor 6 tot 7 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers. Gustocamp heeft twee luxe lounge-stacaravans, twee nieuwe luxe stacaravans (sinds 2020 en 2022), en een stacaravan voor gezinnen met een baby.

Bij Suncamp kun je gloednieuwe luxe SunLodges huren. Twee SunLodges zijn nieuw sinds 2023, en één Sunlodge is nieuw vanaf 2024. SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans, hebben extra brede en lange bedden (80 x 210 cm), ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Behalve deze Sunlodges hebben ze nog andere luxe stacaravans met 2 of 3 slaapkamers.

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 4 verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Twee stacaravans zijn van het type Comfort, de andere twee stacaravans zijn luxe stacaravans en zijn van het type Premium en Ultimate.

LuxCamp heeft de stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod opgenomen. Van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. LuxCamp verhuurt ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco, S-Holidays, Gebetsroither, Eurocamp en Human Travel.

Bij Estivotravel kun je de nieuwe stacaravans Estivo Compact en Estivo Premium boeken. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2022 en hebben 2 of 3 slaapkamers. In de keuken staat een Nespresso koffieapparaat en er is airco en privé wifi in de stacaravans. Op de grote overdekte veranda staat een relaxte loungebank met sfeerverlichting.

Bij Luxury Camp kun je kiezen uit 6 verschillende stacaravans. Alle stacaravans zijn 34 m² en hebben twee badkamers. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, sommige stacaravans hebben ook nog een slaapbank in de woonkamer.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit 6 verschillende stacaravans. Alle stacaravans hebben airco en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

Allcamps heeft heel veel stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod. Van basic tot luxe, van 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, met 1 of 2 badkamers, mooie luxe lounge stacaravans, etc.

Bij Booking.com heb je de keuze uit verschillende stacaravans. Van een kleine stacaravan van 18 m² voor 2 personen, tot een grote stacaravan van 42 m². Op de pagina over Booking.com vind je alle stacaravan aanbieders.

Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar meer luxe en comfort? Kijk dan bij de luxe stacaravans.