Stacaravans

union lido stacaravan homairOp Union Lido worden veel stacaravans van verschillende aanbieders aangeboden. Allemaal mooie ingerichte stacaravans, van standaard tot luxe, en van klein tot groot (4 tot 7 personen).

De stacaravans variëren in aantal slaapkamers, badkamers/wc’s, grootte en luxe van het terras, etc. Er zijn ook 2 bijzondere stacaravans: een baby-stacaravan met een ingerichte baby-kamer en een honden-stacaravan met een binnen- en buitenverblijf voor als je je hond meeneemt op vakantie.

Als je een stacaravan wilt huren op Union Lido, dan is het slim om goed rond te kijken bij alle aanbieders wat er allemaal mogelijk is.

Reisorganisaties

Roan biedt drie verschillende stacaravans aan op camping Union Lido, dit zijn allemaal luxe stacaravans. De meest luxe stacaravan heeft een heerlijke loungebank buiten op het terras, deze stacaravan is nieuw in 2018.

Suncamp biedt 4 verschillende stacaravans aan op camping Union Lido. Allemaal mooie luxe ruime SunLodges, met 2 of 3 slaapkamers en voor 4 tot 6 personen. De SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans.

TUI biedt de stacaravans van Human Travel aan. Ze hebben drie verschillende stacaravans, allemaal geschikt voor 5 personen en met twee slaapkamers. Het zijn zowel basic als luxe stacaravans.

Selectcamp heeft 5 verschillende stacaravans op camping Union Lido, van basic tot luxe. In één van de luxe stacaravans zijn honden toegestaan, deze stacaravan heeft een binnen- en buitenverblijf voor je hond. Ook hebben ze een Hybridlodge, dit is een combinatie van stacaravan en tent.

Homair heeft vier verschillende stacaravans op camping Union Lido. Er zijn 2 type stacaravans: ‘Bungalow’ en ‘Villa’. Van beide types is een 2 en 3 slaapkamer uitvoering.

Go4Holiday heeft de stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod opgenomen. Van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. Go4Holiday verhuurt ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco, S-Holidays, Gebetsroither, Eurocamp en Human Travel.

Gustocamp biedt 5 verschillende stacaravans aan op camping Union Lido. De stacaravans zijn geschikt voor 6 tot 7 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers. Gustocamp heeft twee luxe lounge-stacaravans en een stacaravan voor gezinnen met een baby.

Allcamps heeft heel veel stacaravans van verschillende aanbieders in hun aanbod. Van basic tot luxe, van 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, met 1 of 2 badkamers, mooie luxe lounge stacaravans, etc.

Go4Camp verhuurt drie verschillende stacaravans op camping Union Lido. Alle stacaravans hebben drie slaapkamers en een overdekte houten veranda. Verder hebben ze allemaal een afwasmachine, satelliet tv en gasbarbecue.

Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar meer luxe en comfort? Kijk dan bij de luxe stacaravans.