Selectcamp

Stacaravans en glamping

Selectcamp heeft meerdere stacaravans op camping Union Lido, ze variëren van basic tot luxe. In één van de luxe stacaravans zijn honden toegestaan, deze stacaravan heeft een binnen- en buitenverblijf voor je hond. Verder kun je bij Selectcamp glampen in een mooie Lodgetent Deluxe met douche/wc, of in een Hybridlodge Clever. De Hybridlodge Clever is een combinatie van een stacaravan en een tent.

Luxe stacaravans

De luxe stacaravans van Selectcamp zijn ook echt luxe. Denk hierbij aan een Nespresso koffiezet apparaat, moderne uitvoering, luxe tuinstoelen, en bedden van 1,95 of 2 meter lang.

Stacaravan Exclusive Dog Select

In deze luxe stacaravan zijn honden toegestaan. Er is zelfs een apart binnen- en buitenvertrek voor je hond aanwezig in de stacaravan. Maar ook voor jou is dit een fijne stacaravan, de bedden zijn namelijk 2 meter lang, de luxe woonkamer heeft een ruime zithoek, en op de overdekte houten veranda staan behalve een tafel met 4 stoelen ook een parasol, 2 luxe tuinstoelen, 2 strandstoelen, en een ligbed.

Hybridlodge Clever

De Hybridlodge Clever is een combinatie van stacaravan en tent, en is 35m² groot. De Hybridlodge Clever heeft onder andere een buitenkeuken, retro koelkast, design badkamer, en bedden van 2 meter lang. Op het terras zijn behalve een tafel met 4 stoelen, ook een parasol, 2 strandstoelen, 2 luxe tuinstoelen, en een ligbed te vinden.

Glamping

Voor glamping zit je bij Selectcamp aan het goede adres, de Lodgetent Deluxe met douche/wc is 28m², en geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind. In de Lodgetent is een ingerichte keuken met warm en koud water, en een badkamer met douche en toilet aanwezig. Buiten op het grote terras staat een tafel met 4 stoelen, een parasol, 2 luxe tuinstoelen, 2 strandstoelen, en een ligbed.

Plattegrond

Op de website van Selectcamp is een plattegrond van de camping, hierop kun je zien waar de verschillende stacaravans, lodgetent en hybridlodge van Selectcamp op camping Union Lido te vinden zijn.

Overzicht Selectcamp

  • Lodgetent Deluxe Select met wc/douche
  • Hybridlodge Clever Select
  • Stacaravan Comfort
  • Stacaravan Exclusive Select
  • Stacaravan Deluxe Select
  • Stacaravan Exclusive Dog Select

Boeken

Boek een stacaravan, lodgetent of hybridlodge bij Selectcamp.